Elérhetőség: 06 62 547-690 · info@residens.hu

Residens Kft.

Energiatudatos

jövőt építünk

Cégünkről

Bemutatkozás

Komplex megoldást nyújtunk Önnek az energiagazdálkodás terén. Korszerű technológiákkal és minőségi termékekkel váltjuk valóra elképzeléseit tervezéstől a kivitelezésig. Teljes körű épületgépészeti tevékenységeink mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megújuló energiaforrások hasznosítására. Így hosszútávú és gazdaságos megoldást kínálunk Önnek, mellyel csökkentheti költségeit.

Az Ön megbízható partnereként, komplett szolgáltatást nyújtunk az alábbi területeken:

  • Építőipari tervezés és kivitelezés
  • Épületvillamosság és Épületgépészet: Fűtésrendszerek (napkollektorok, hőszivattyúk, fali-, és mennyezetfűtés, pellet tüzelésű kandallók, faelgázosító kazánok), Hűtésrendszerek (szellőzőrendszerek, klímatechnológiák, hőszivattyúk, fali-, és mennyezethűtés), Víz-, gázrendszerek kialakítása.
  • Létesítményüzemeltetés társasházak és intézmények számára egyaránt.


Bővebb információért forduljon bizalommal munkatársainkhoz.

 

Cégünkről

Kedves Látogató!

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a RESIDENS Kft.-t.

A vállalkozás elődjeként-a ma is működő CU-THERM Bt. tekinthető, ahol a mai cégvezető többedmagával, 1995. márciusától kezdte a megrendelők épületgépészeti igényeinek mind magasabb fokú kielégítését. Az elmúlt tizennégy évben arra törekedtünk, hogy Partnereinknek és Megbízóinknak minél minőségibb és komplettebb szolgáltatást nyújtsunk. Ezen fejlődési folyamat elkerülhetetlen része volt a cégforma egy magasabb szintre helyezése is.

Jelenlegi formában 2003. márciusa óta vagyunk jelen a piacon.

Kezdetben lakások, magánházak víz-, gáz-, fűtés-, hűtés-, szellőzőrendszereinek szerelésével foglalkoztunk. Megbízóink igényei szerint azonban, építettünk már élelmiszer áruházakat, üzemeket, raktárcsarnokokat és gyárakat is. Tevékenységi körünk folyamatosan bővült. Mára már, mint generálkivitelezők, képesek vagyunk a legkülönfélébb épületek és egyéb létesítmények megvalósítására a tervezéstől a kivitelezésig. Továbbá nagy hangsúlyt fektetünk az alternatív energiahasznosítással és energiaracionalizálással kapcsolatos tervezési és kivitelezési tevékenységekre is, hogy a legmegfelelőbb megoldást találjuk meg az Ön számára.

Társaságunk jelenleg 24 fővel dolgozik, melyből 7 fő a cég adminisztrációs oldalát irányítja, 17 fő kivitelezési feladatot lát el az építkezések területén.

A kivitelezések végrehajtásában jól képzett szakemberekkel rendelkezünk, valamint alvállalkozókat is foglalkoztatunk.

A Residens Kft. vezetősége a 2006-os évben bevezette a ISO 9001 minősítési rendszert. A társaságunknál kialakított minőségirányítási rendszer hatálya kiterjed társaságunk teljes épületgépészeti tevékenységére. A tevékenységeinkhez kapcsolódóan épületgépészeti tervezést is végzünk.
A kitűzött célok megvalósítása érdekében a vezetés a Kft. valamennyi dolgozóját kötelezi a minőségirányítási szabályok betartására és a folyamatos együttműködésre. Ennek érdekében rendszeres oktatással biztosítjuk a szakmai ismeretek bővítését és a minőség iránti elkötelezettséget.

Az Ön bizalmának megszerzése, megtartása a célunk, a minőségi követelmények folyamatos teljesítésével, versenyképes szolgáltatások előállításával, a minőségköltségek egyidejű csökkentésével.

 

Szécsi Zoltán
cégvezető

 

Hírlevél